Sint-Idesbald

Villa Petunias

Gezelligheid. Dit is zonder twijfel de grootste troef van deze typische kustvilla. Villa Petunias biedt onderdak aan maar liefst 7 piekfijn ingerichte slaapkamers en 5 moderne badkamers, samen goed voor een capaciteit van 18 personen.

Centraal staat de mooie tuin. Deze is ingericht met een zonneterras, bbq, jacuzzi en een petanquebaan. Zit het weer even tegen? Geen probleem. Het is heerlijk toeven in de zithoek, vlakbij het zacht knisperende haardvuur. En ook de leuke tv- en speelhoek boven mag op veel bijval rekenen. Zowel van de kinderen als van de papa’s en de mama’s. Een echte cosy corner.

De gezelligheid strekt zich trouwens uit over de hele woning. De keuken is zo ruim en handig ingericht, dat u er gemakkelijk in groep kan koken. Leuk, toch?

Villa Petunia is gelegen in de pittoreske villawijk tussen Koksijde-Bad en het kunstenaarsoord Sint-Idesbald. Centrum, strand, duinen, bioscoop en Duinenabdij bevinden zich op een steenworp. En ook de lekkere ‘hartjeswafels’ van de Siska zijn vlakbij! Lekker!

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen zijn in dit verblijf verboden.

In Villa Petunias is er geen mogelijkheid tot ontbijt, verversen van bed- en badlinnen en tussentijdse schoonmaak.

Kenmerken woning
Jacuzzi
Wifi
Roken verboden
Petanquebaan
Hobbykamer
Dichtbij strand
Opgemaakte bedden
Toegankelijk
Gratis parking
Zonneterras
Zuidgericht
Open Haard
Interesse?
Justine dank u wel voor de hartige ontvangst in het schitterende huis. Hoewel het weer niet schitterend was hebben we genoten van het weekend. Ook bedankt voor alle tips! Super lekker gegeten in "het lusthof". Wie weet, tot een volgende keer.
Familie VD - Villa Petunias
 
 
Prachtig huis, mooie tuin, luxe! Fijn overleg met beheerder. Tot volgende keer!
Familie V L - Villa Petunias