Sint-Idesbald

Villa Petunias

Gezelligheid. Dit is zonder twijfel de grootste troef van deze typische kustvilla. Villa Petunias biedt onderdak aan maar liefst 7 piekfijn ingerichte slaapkamers en 5 moderne badkamers, samen goed voor een capaciteit van 18 personen.

Centraal staat de mooie tuin. Deze is ingericht met een zonneterras, bbq, jacuzzi en een petanquebaan. Zit het weer even tegen? Geen probleem. Het is heerlijk toeven in de zithoek, vlakbij het zacht knisperende haardvuur. En ook de leuke tv- en speelhoek boven mag op veel bijval rekenen. Zowel van de kinderen als van de papa’s en de mama’s. Een echte cosy corner.

De gezelligheid strekt zich trouwens uit over de hele woning. De keuken is zo ruim en handig ingericht, dat u er gemakkelijk in groep kan koken. Leuk, toch?

Villa Petunia is gelegen in de pittoreske villawijk tussen Koksijde-Bad en het kunstenaarsoord Sint-Idesbald. Centrum, strand, duinen, bioscoop en Duinenabdij bevinden zich op een steenworp. En ook de lekkere ‘hartjeswafels’ van de Siska zijn vlakbij! Lekker!

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen zijn in dit verblijf verboden.

In Villa Petunias is er geen mogelijkheid tot ontbijt, verversen van bed- en badlinnen en tussentijdse schoonmaak.

Kenmerken woning
Jacuzzi
Wifi
Roken verboden
Petanquebaan
Hobbykamer
Dichtbij strand
Opgemaakte bedden
Toegankelijk
Gratis parking
Zonneterras
Zuidgericht
Open Haard
Interesse?
Villa Petunias. We zijn uitermate tevreden!! Heerlijk en ruim huis! Met prima faciliteiten! Schoon huis en licht. Veel ruimte in de tuin met goed meubilair. Prima ligging t.o.v. strand en “uitgangswegen”. Hartelijke ontvangst (met champagne). Heel snelle, vriendelijke en to the point reacties bij vragen of opmerkingen van ons aan de huiseigenaar.
Familie VB - Villa Petunias
 
 
Een enorm ruim en leuk huis in gezellige wijk. Het is makkelijk bereikbaar en veel ruimte voor de wagens. Een leuke tuin en veel extraatjes, terwijl de verhuurders er alles aan doen om je verblijf top te maken.
Dhr. DM - Villa Petunias