Koksijde

Villa Anemoon

Grote, smaakvol gerenoveerde villa met een prachtig overdekt zwembad dat uitgeeft op een mooi zonneterras. Een gemoedelijke oase van rust in het hartje van Koksijde-Bad. Villa Anemoon beschikt over alle moderne comfort. De vele kamers en badkamers zijn huiselijk ingericht waardoor u zich gegarandeerd meteen thuis zal voelen.

Villa Anemoon is een bijzonder ruime woning waar u zich meteen echt thuis voelt. Een gezellig rustpunt vlakbij het bruisende hart van de kustgemeente Koksijde. Dé superster van deze villa is natuurlijk het prachtige overdekte zwembad: een ideaal all weather alternatief voor jong en oud. Bij mooi weer schuiven de ramen vlotjes open, waardoor zwembad, tuin en zonneterras één geheel vormen. Daar is trouwens ook nog een speeltuintje en een petanquebaan. Speciale vermelding ook voor de knappe veranda met BBQ: misschien wel de tofste ruimte van de hele villa.

Villa Anemoon werd recentelijk met de grootste zorg gerenoveerd. U geniet er van alle hedendaagse comfort. Deze charmante woning biedt onderdak aan 7 knusse slaapkamers en 4 moderne badkamers. Samen zijn deze goed voor een capaciteit van 16 personen in totaal.

De woonkamer is het epicentrum van de villa. Hier kan u met z’n allen gezellig chillen of aanschuiven aan de grote eettafel.

Opmerkelijk is de rust in en rond deze villa. Toch bevindt zij zich pal in het centrum. Strand, CasinoKoksijde, winkelstraat, bioscoop en duinen bevinden zich allemaal binnen een straal van 250 meter.

Villa Anemoon is vrij en vlot toegankelijk met de rolstoel.

Onze woningen zijn met heel veel zorg ingericht en bestemd voor verblijven met een     familiaal karakter. Daarom zijn feestjes, studentenfuiven, vrijgezellenuitstapjes en drinkpartijen absoluut niet toegelaten. Dank voor uw begrip.

Kenmerken woning
Kindvriendelijk
Wifi
Roken verboden
Petanquebaan
Zwembad
Dichtbij strand
Speelplein
Optie tot ontbijt
Toegankelijk
Gratis parking
Zonneterras
Zuidgericht
Interesse?
Parfait Accueil, équipement, confort, cadre intérieur et extérieur , ambiance ... Maison, piscine et jardin en harmonie parfaite Idéale par tous temps
D.B. - Villa Anemoon
 
 
Een warm welkom met champagne in dit prachtige huis met zwembad. Overal is aan gedacht bij de inrichting en alles was heel schoon. Een aanrader om met een groep of familie dit huis te huren.
Dhr. R - Villa Anemoon