Nieuwpoort

Loft ‘De Oude Post’

Dit majestueuze gebouw is een van de bekendste panden van Nieuwpoort-Stad. Vandaag biedt het voormalige postgebouw onderdak aan misschien wel de knapste loft van de regio. Het kersje op de taart is het machtige dakterras, met jacuzzi. U krijgt er wijds 360° uitzicht op de stad, het hinderland en de jachthaven. Echt, de max.

De loft zelf is verdeeld over twee bouwlagen. Beiden zijn bereikbaar met lift of trap. Op het bovenste verdiep bevinden zich de keuken, de eetruimte en het salon. Op de etage daaronder treft u 6 slaapkamers en 5 badkamers aan. Deze loft heeft een totale capaciteit van 14 personen.

Het gebouw mag dan wel oud en historisch zijn: binnenin is alles fonkelnieuw. De keuken is uitgerust met de modernste apparatuur. Ook de badkamers bieden alle hedendaagse comfort. Maar het pronkstuk van deze loft is de woonruimte, waar u stijlvol kan relaxen in een ronduit prachtig kader. De aansluitende terrassen beschikken bovendien over verwarmers. Da’s genieten, het hele jaar door.

Tot slot nog een tip voor de fijnproevers: de allerbeste restaurants van Nieuwpoort bevinden zich op amper enkele stappen van de loft. En ook de jachthaven, de op een na grootste van Europa, is zeer nabij.

De Oude Post is gelegen in het hart van Nieuwpoort-Stad. Parkeerproblemen zijn echter uitgesloten: we voorzien voor u 2 overdekte standplaatsen in de onderste verdieping van het gebouw. Laat het stalen ros trouwens maar op stal: er staan 8 fietsen ter beschikking.

Deze loft is vrij en vlot toegankelijk met de rolstoel.

Onze woningen zijn met heel veel zorg ingericht en bestemd voor verblijven met een     familiaal karakter. Daarom zijn feestjes, studentenfuiven, vrijgezellenuitstapjes en drinkpartijen absoluut niet toegelaten. Dank voor uw begrip.

Kenmerken woning
Jacuzzi
Wifi
Roken verboden
In centrum
Gratis fietsen
Lift
Optie tot ontbijt
Toegankelijk
Gratis parking
Zonneterras
Zuidgericht
Gashaard
Interesse?
éénmaal binnen alles mooi versierd en glazen wanden kraaknet. ligging zeer centraal met voldoende privacy.
Dhr. F - Loft ‘De Oude Post’
 
 
We zijn net terug van een fantastisch weekendje zee. De loft is echt state of the art. Smaakvol ingericht en afgewerkt met top materialen.
Familie DV. - Loft ‘De Oude Post’