Sint-Idesbald

Villa Petunias

Image
18
Image
14
Image
No

Een typische witte kustvilla met alle comfort. Deze charmewoning heeft een U-vorm, waardoor bijna alle ruimten uitgeven op de magnifieke tuin (met zonneterras, bbq, jacuzzi en petanquebaan). Speciale vermelding ook voor de gezellige woonkamer, de zeer ruime keuken en de knusse tv- en speelhoek. Kortom: een topwoning!

Koksijde

Villa Anemoon

Image
16
Image
13
Image
No

Grote, smaakvol gerenoveerde villa met een prachtig overdekt zwembad dat uitgeeft op een mooi zonneterras. Een gemoedelijke oase van rust in het hartje van Koksijde-Bad. Villa Anemoon beschikt over alle moderne comfort. De vele kamers en badkamers zijn huiselijk ingericht waardoor u zich gegarandeerd meteen thuis zal voelen.

Nieuwpoort

Loft ‘De Oude Post’

Image
14
Image
14
Image
No

Deze modern ingerichte loft werd opgetrokken in een van de meest majestueuze gebouwen van Nieuwpoort. Zoals de naam al liet vermoeden, deed dit historische pand ooit dienst als postgebouw. Het prachtige gebouw bevindt zich op wandelafstand van het Nieuwpoortse Marktplein en de op een na grootste jachthaven van Europa. En er zijn tal van toprestaurantjes in de buurt!