Onze bezoekers-vakantiegangers zijn en blijven onze beste reclame.
Steeds meer klanten bevelen ons aan bij hun vrienden en familie. Iets waar we best wel trots op zijn.
Ziehier een losse greep uit onze recensies.

Justine dank u wel voor de hartige ontvangst in het schitterende huis. Hoewel het weer niet schitterend was hebben we genoten van het weekend. Ook bedankt voor alle tips! Super lekker gegeten in "het lusthof". Wie weet, tot een volgende keer.
Familie VD - Villa Petunias
 
 
Genoten van een week vakantie in deze prachtige villa. Wat een ruimte ! Mooi ingericht, goede bedden, luxe douches! Kinderen hebben genoten van de jacuzzi in de regen! de "oudjes" keken toe van achter het glas. Ook de petanquebaan werd uitgetest. Echt een aanrader om met de familie of vrienden samen te komen. Bedankt!
Familie VDA - Villa Petunias
Prachtig huis, mooie tuin, luxe! Fijn overleg met beheerder. Tot volgende keer!
Familie V L - Villa Petunias
 
 
Een enorm ruim en leuk huis in gezellige wijk. Het is makkelijk bereikbaar en veel ruimte voor de wagens. Een leuke tuin en veel extraatjes, terwijl de verhuurders er alles aan doen om je verblijf top te maken.
Dhr. DM - Villa Petunias
Onze mond viel open van verbazing toen we dit huis mochten betreden. Een ruime villa met alle voorzieningen die een mens kan wensen. De foto’s en de info op de site deden ons kiezen voor deze accommodatie maar de luxe, ruimte en het comfort zijn pas echt duidelijk als men aankomt in dit huis.
Familie C. - Villa Petunias
 
 
Villa Petunias. We zijn uitermate tevreden!! Heerlijk en ruim huis! Met prima faciliteiten! Schoon huis en licht. Veel ruimte in de tuin met goed meubilair. Prima ligging t.o.v. strand en “uitgangswegen”. Hartelijke ontvangst (met champagne). Heel snelle, vriendelijke en to the point reacties bij vragen of opmerkingen van ons aan de huiseigenaar.
Familie VB - Villa Petunias
Parfait Accueil, équipement, confort, cadre intérieur et extérieur , ambiance ... Maison, piscine et jardin en harmonie parfaite Idéale par tous temps
D.B. - Villa Anemoon
 
 
We zijn net terug van een fantastisch weekendje zee. De loft is echt state of the art. Smaakvol ingericht en afgewerkt met top materialen.
Familie DV. - Loft ‘De Oude Post’
Perfect volgens afspraak. éénmaal binnen alles mooi versierd en glazen wanden kraaknet. Ligging zeer centraal met voldoende privacy.
F. - Loft ‘De Oude Post’
 
 
éénmaal binnen alles mooi versierd en glazen wanden kraaknet. ligging zeer centraal met voldoende privacy.
Dhr. F - Loft ‘De Oude Post’
Een warm welkom met champagne in dit prachtige huis met zwembad. Overal is aan gedacht bij de inrichting en alles was heel schoon. Een aanrader om met een groep of familie dit huis te huren.
Dhr. R - Villa Anemoon
 
 
Perfecte ligging! Ideaal voor een leuke vakantie. genoten van een rustige en zonnige vakantie in Villa Antoine. We komen graag terug.
Familie D. - Villa Antoine