Activiteiten - Fietsen

“Flirt met de Franse grens”-route

Een rustig ritje met je gezin? Of liever een stevige trip langs kust, duinen en hinterland? Allemaal mogelijk. Onze favoriete tocht is de “Flirt met de Franse grens”-route van Vlaanderen Fietsland. Een mooie all-in-one rit van 33 km die zelfs even halt houdt langs het Paul Delvauxmuseum in Sint-Idesbald. En ook dat is een aanrader met klare a.

Lees meer

De Schoorbakkeroute / De Lange Lisroute

De Schoorbakkeroute (44 km) laat je tot rust komen in het fotogenieke kustpolderlandschap tussen Nieuwpoort, Middelkerke en Diksmuide. De Lange Lisroute (35 km) is iets korter en brengt je via hetzelfde decor richting Veurne, Ramskapelle en Booitshoeke. Stuk voor stuk knappe trajecten met een overvloed aan leuke tussenstops.

Lees meer

De Paul Herygersroute

Mountainbikers zijn in Koksijde helemaal aan het juiste adres. De Paul Herygersroute is netjes uitgepijld en kronkelt zich een baan in de prachtige natuur. Beide parcours (blauwe lus en groene lus) kan je hier gratis downloaden. Pittig detail: deze routes werden genoemd naar de man die in 1994 Wereldkampioen werd tijdens het WK Cyclocross in Koksijde.

Lees meer

01.
Fietsen
02.
Wandelen
03.
Sport & Cultuur
04.
Weg met de kids
05.
Shoppen
06.
Events